Науково-практичні конференції Міжрегіональна Академія Управління персоналом

У ньому з великим відривом лідирує Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Заклад отримав найвищу оцінку від р… “Щодо наказів на проведення наукових, науково-практичних, науково-теоретичних конференцій, наукових шкіл-семінарів у 2015 році.Завантажити розпорядження №67. Повідомляємо Вам, що Рання реєстрація на Міжнародну Конференцію для молодих вчених 2015 (CYS-2015) триває до 1 липня. СYS-2015 буде проведено в Інституті Молекулярної Біології …

У Міністерстві освіти і науки України 20 травня цього року відбулось урочисте засідання до Дня науки. Під час заходу відбулось вручення державних нагород з приводу Дня науки та премії Скопус Евордс Ук… 14 липня 2016 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся pvml.com.ua міжнародний інтерактивний семінар “The secrets of winning the “Excellent Science” Horizon… 27 серпня 2018 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулося відкриття VI міжнародної конференції “Нанотехнології та наноматеріали” (НАНО-2018), що триватиме з…

безкоштовні наукові конференції 2017

«Європейська ніч дослідників» це загальноєвропейський захід, що фінансується за програмою Дії Марії Склодовської-Кюрі (MSCА) і спрямований на демонстрацію різноманітності науки, її … Національна академія наук України оголосила конкурс на здобуття Премій імені видатних учених України. За рішенням ООН, починаючи з 2016 року, 11 лютого проголошено Міжнародним днем жінок і дівчат у науці. Цьогоріч світова наукова спільнота відзначатиме свято вже всьоме.

Конференція відбудеться 10-11 травня 2019 року у м. Львові.

XVI Всеукраїнська наукова конференція з очно-заочною участю «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ» 24 – 25 травня 2018 року. Міжнародна науково-практична конфереція «БІОЛОГІЧНІ, МЕДИЧНІ ТА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ», яка відбудеться 4-5 жовтня 2018 р. Всеукраїнська дистанційна науково-методична конференція «Шляхи удосконалення підготовки фармацевтів», що відбудеться22 квітня 2019 року (Харків). Оголошено конкурс 2016 року на отримання грантів CRDF Global (Фонд цивільних досліджень та розвитку США) за програмою «Спільні наукові проекти» в області агротехнологій. Урочисте відкриття конференції відбулося 21 лютого 2013 року в актовій залі Червоного корпусу. Вітальне слово було надано Фурсі Світлані Ярославівні – доктору юридичних наук, професору, академік… 12 березня 2013 року КНУ імені Тараса Шевченка взяв участь у міжнародній онлайн-конференції присвяченій 150-річчю з дня народження видатного вченого академіка Володимира Івановича Вернадського.

Дні науки ФСП

Презентувала доповідь на тему «Європейські кваліфікаційні рамки програми підтримки розвитку наукової кар’єри». З метою розширення аудиторії студентів провідних галузевих ВНЗ України науковий студентський форум вперше відбувся у режимі відеоконференції. VIIІ Міжнародна наукова конференція молодих вчених «Молодь і олімпійський рух» (10–11 вересня 2015 р.). Програма науково-методичних конференцій, семінарів та круглих столів за участю професорсько-викладацького складу, докторантів, аспірантів кафедр Національного університету фізичного виховання і спорту України на 2014– 2015 рр. Звіт про проведення науково-практичної конференції кафедри СВГТ серед професорсько-викладацького складу « Сучасні проблеми розвитку спортивних видів гімнастів» (29 січня 2016 р.). Звіт про проведення науково-методичної конференції за участю професорсько-викладацького складу, докторантів та аспірантів кафедри історії та теорії олімпійського спорту НУФВСУ (5 квітня 2016 р.).

Вони зустрілися з фахівцями та директором Інстит… 29 вересня 2015 року на розширеному засіданні Вченої ради Інституту проблем реєстрації інформації НАН України (03113, м. Київ, вул. Шпака, 2) у конференц-залі, відбулося громадське обговорення… Державна служба інтелектуальної власності України з метою популяризації винахідницької та інноваційної діяльності серед широких верств науково-технічної громадськості України, заохочення роботодавців … На факультеті комп’ютерних наук та кібернетики 26 жовтня о 12.00 відбулася зустріч з керівником компанії DLC Ltd. (м. Рига, Латвія) паном Айнарсом Ланковскісом . 10 – 13 жовтня 2017 року на території Міжнародного Виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15) відбудеться XIV Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека »… З 21 по 24 листопада 2017 року у Міжнародному Виставковому Центрі відбувався Міжнародний форум «Innovation Market». Звітування за науковими роботами, що виконувались у 2017 році здійснюється введенням в систему «Наука в університетах» самостійно керівниками проектів за посиланням – kis.rit.org.ua.