Рейтинг найкращих навушників для PlayStation 5: Топ 10 популярних моделей в Україні

Якщо вона буде недостатньою, то це доставлятиме дискомфорт. В гарнітурі Kingston HyperX Cloud Alpha використані 50-міліметрові акустичні випромінювачі з неодимовими магнітами. Особлива двокамерна конструкція дозволяє відокремити низькочастотну складову звуку від середньо і високочастотної, що зменшує вплив потужного баса на деталізацію іншого діапазону. Гарнітура отримала знімний мікрофон середнього рівня чутливості з системою пасивного шумозаглушення.

ігрові навушники hyperx

Шумозаглушення в ньому немає, але сам мікрофон цілком хороший і не ловить зайвих звуків. Правда, при прослуховуванні часом може здатися, що у співрозмовника закладений ніс. Окремо хочеться згадати і широку сумісність з різними платформами. Завдяки кільком комплектним кабелям і конструкції штекерів, ви зможете підключати гарнітуру як до смартфону, комп’ютера, так і до будь-якої сучасної ігрової приставки. Топова у всьому, одна з найкращих і найдосконаліших гарнітур для ігрових консолей – Sony Inzone H9 (наш огляд тут) заслужено опиняється в сьогоднішньому рейтингу, адже має для цього кілька вагомих причин. Флагманська ігрова гарнітура від Sony окрім футуристичного дизайну в стилі PlayStation 5 пропонує бездротове підключення, високорівневу систему віртуалізації звуку та вбудовану активну систему шумозаглушення.

В цілому, однак, бездротова ігрова гарнітура HyperX Cloud Stinger 2 – це відмінне співвідношення ціни та якості. Вона пропонує надійну якість звуку та зручну посадку, а її відмінний час автономної роботи є основним пунктом продажу. Хоча вона може не мати всіх наворотів більш дорогих варіантів, це надійний вибір для геймерів з обмеженим бюджетом, які шукають хорошу гарнітуру, яка не розорить банк. — каталог описів і цін на побутову і комп’ютерну техніку, електроніку, товари для дому та офісу. Ми знаємо, де купити навушники HyperX Cloud II за найкращою ціною в інтернет-магазинах. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.

На які моделі Hyperx варто звернути увагу досвідченому геймеру?

Не дивно, що виробники почали випускати спеціалізовані моделі навушників, які гарантовано будуть сумісні з PS5, адже цей ринок виглядає значно перспективнішим, ніж ігрові комп’ютери та ноутбуки разом узяті. Магазини пропонують акустику на різний смак і гаманець, ми врахували всі цінові діапазони та склали свій топ моделей. Навушники Hyperx стрімко завоювали серця геймерів, адже в них поєднується висока якість, стиль і прийнятна вартість. Але все ж при виборі слід враховувати деякі параметри, наприклад, довжину кабелю.

В асортименті вакуумні, напіввідкриті та напіврозмірні накладні моделі з амбушурами зі шкірозамінника, тканини або гуми. Чи плануєте купити навушники Hyperx в Києві або іншому місті України? Інтернет-магазин «Зона51» пропонує фірмове геймерське обладнання з широким переліком сучасних функцій від підключення USB до Bluetooth.

  • Особлива двокамерна конструкція дозволяє відокремити низькочастотну складову звуку від середньо і високочастотної, що зменшує вплив потужного баса на деталізацію іншого діапазону.
  • Компанія HyperX співпрацює з 20 професійними командами з кіберспорту.
  • Havit H2008D сподобається тим, хто часто грає в онлайн шутери, де так важливо чути кроки противника та орієнтуватися в просторі за звуком пострілів.

Справедлива ціна, безкоштовні консультації компетентних у всіх питаннях продавців і швидка доставка — ідеальна формула покупки серйозної геймерської амуніції. Cloud MIX — провідна гарнітура, яка перетворюється в портативну легким рухом руки. Діапазон частот від 10 Гц до 40 кГц допомагає почути звукові деталі, які недоступні при використанні іншого обладнання. Відповідати на дзвінки та виконувати інші звичні функції можна до 20 годин без підзарядки.

Коли береш навушники вперше відразу відчуваєш якість складання. В каталозі «Хайпер Ікс» регулярно з’являються високотехнологічні новинки та аксесуари до них. Компанія спеціалізується на виробництві периферії для геймінгу, USB-флешок, а також пам’яті DDR3 і DDR4. Або скористайтеся функцією https://www.0532.ua/list/451855 “Повідомити про помилку в описі” під таблицею з параметрами конкретної моделі. Окремі матеріали можуть містити посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції. Не потребує ніяких спеціальних знань і навичок, досить мати рівень впевненого користувача ПК.

Виробник позиціює гарнітуру як преміальний продукт універсального призначення, адже використовувати Asus ROG Delta S Wireless можна не лише з ігровими консолями, а й ПК, смартфонами, ноутбуками тощо. З точки зору комфорту, Cloud Stinger 2 – це надійний вибір. Вона має легку конструкцію та м’які амбушури, які дозволяють легко носити її протягом тривалого періоду часу, не відчуваючи себе занадто важкою або громіздкою. До вибору ігрових навушників потрібно ставитися особливо відповідально. Ігри зазвичай тривають по кілька годин, тому дуже важливо, щоб в цей період користувачеві було максимально комфортно.

Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. Сучасний дизайн — досить просто взяти в руки цей аксесуар, щоб стати шанувальником продукції бренду. Компанія HyperX співпрацює з 20 професійними командами з кіберспорту. Підрозділ американської Kingston Technology також виступає головним спонсором фестивалю Dreamhack і Intel Extreme Masters.

Динаміка цін на HyperX Cloud II

Збалансована і компактна гарнітура від відомого виробника, яка виділяється своїм акуратним дизайном та гарною ергономікою. Попри невелику вагу 273 грами вбудованого акумулятора вистачає на 50+ годин роботи без використання RGB підсвічування. Модель Logitech G735 розташована в верхньому ціновому сегменті та призначена для вибагливої аудиторії, яка шукає універсальне рішення для музики та геймінгу.

Оволодій навичками розробки веб-інтерфейсів та стань справжнім Front-end розробником! Сьогодні нам важко уявити своє життя без смартфона, планшета чи ноутбука. Абоненти Vodafone Україна можуть скористатися послугою eSIM. Ви можете придбати цей товар в Покупку частинами від Monobank без відсотків. Протягом 5 хвилин наші оператори зв’яжуться з вами і допоможуть вирішити вашу проблему. Максимально ефектно виглядають моделі з підсвічуванням і прошитими краями.

Хороша модель від відомого в колах геймерів бренду виділяється гарною автономністю і чистим звуком. Razer Kaira for Playstation працюють до 30 годин в режимі активного використання, а для зарядки використовується роз’єм USB Type C. Виробник заявляє про сумісність з більшістю цифрової техніки, роблячи акцент на ігрових консолях Sony PlayStation 4 та 5, а також Nintendo Switch. На фоні топових навушників ця модель не має чим дивувати, але низька вартість робить її гарним вибором для тих, хто не готовий купляти акустику за ціною половини консолі. Доступні ігрові навушники які підходять для використання з ігровими консолями та ПК.

Клавіатури та миші зручні для всіх типів рук, а вуха і голова не болять навіть після тривалого ігрового марафону. Моделі ігрових навушників Hyperx укомплектовані комфортним наголов’ям. Завдяки новій технології м’які амбушури зроблені зі спеціального матеріалу (піна з пам’яттю). Вона запам’ятовує форму вуха, тримається щільно і не випадає, на відміну від виробів інших виробників. У Star Citizen продають повний набір всіх кораблів ─ DLC до гри, що ще не вийшла, коштує $48 тис.

Основою наголів’я є алюмінієва рама, обладнана м’якою вставкою, заповненої демпфуючою спіненою полімерною масою з ефектом пам’яті. Ігрові килимки від «Хайпер Ікс» представлені у всіх розмірних групах від S до XL. Товщина поверхонь з гуми або пластику в середньому від 3 до 5 мм. В залежності від уподобань геймера доступні килимки з поверхнею для швидкості або контролю. Cloud Alpha — конструкція динаміків двокамерного типу, яка стала революційною розробкою у своєму сегменті. Система робить звук чистішим і чіткішим, а також зменшує спотворення.