«Важливе про»: інтервю із керівниками громад Львівщини на Суспільному СУСПІЛЬНЕ ЛЬВІВ

Не написати про мистецтво в такій добірці ми не могли. Ще 27 березня, коли у світі відзначають Міжнародний день театру, Інформатор поспілкувався режисером-постановником калуського молодіжного театру “Silentium” Дмитром Карачуном. Про те, як Україна та Південна Корея разом мають реагувати на цей виклик, пише Наталія Бутирська у статті «Корейські ракети для Росії. Чим Путін заплатив КНДР і як це загрожує Україні». Сестра Кіма, Кім Йо Чжон прийняла подарунок у неділю і вона передала Путіну подяку від свого брата.

Попередню таку підписали із Великою Британією у січні. Відомо, що Мюнхенська безпекова конференція відбудеться з 16 по 18 лютого. Про це 24 Каналу розповів політолог Ігор Рейтерович, зауваживши, що Мюнхенська безпекова конференція та участь там України – це дуже важлива для нас історія. Володимир Зеленський, найімовірніше, працюватиме там над трьома напрямками.

  • У інтерв’ю поспілкувалися про адаптацію назад у цивільне життя, ПТСР, чим відрізняється російсько-українська війна у 2016 та 2023 році, а також про книгу та багато іншого.
  • У банку є дуже багато суперпродуктів і супернадбань, які треба не трансформувати, а зберегти, і це також частина стратегії.
  • Він оцінює потенційну якість того, що він робить, через успіхи інших, через успіх системи.
  • Тобто це нормальна поведінка цифрової платформи, яка намагається надати максимальну кількість сервісів?

Він також додав, що на Мюнхенській безпековій конференції було домовлено про оборонні пакети з кількома державами. Нагадаємо, 7 жовтня 2023 року бойовики радикального палестинського https://zz.te.ua/hotivka-chy-bezghotivkovyy-rozrakhunok-perevahy-ta-nedoliky/ ісламського руху ХАМАС атакували Ізраїль з території Сектору Газа. За офіційними даними, у перші дні атаки бойовики вбили 1200 цивільних і солдатів та викрали близько 250 осіб.

Ветеран, репер, режисер… П’ять головних інтерв’ю 2023 року від Інформатора

Використання матеріалів «ZN.UA» дозволяється за умови посилання на «ZN.UA». Я працював в академічних університетах і теж іноді жорстко можу натиснути. Мені здається, що якщо ти робиш якусь справу просто заради грошей, без емоції, то люди просто не підуть за тобою. Києво-Могилянська бізнес-школа — одна з провідних бізнес-шкіл в Україні.

інтерв'ю з міськими лідерами

Для інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем лінка у першому абзаці на конкретну новину, статтю чи відео. Це мене здивувало також, коли я тільки прийшла на посаду і познайомилася з інспекторами з паркування. Однак це вимога Національного агентства державної служби. Є дві законодавчі норми, якими вони керуються, і є кваліфікаційні вимоги до посади. Особливість роботи інспектора з паркування в тому, що він повинен правильно скласти протокол.

Кулеба: Київщина постійно під загрозою – ми не будемо спати спокійно до повної перемоги

Зараз ця станція вже працює, виробляє електроенергію, що дає гарний результат і значну економію коштів. Ми побачили, що це вигідно, і тепер будемо вирішувати питання добудови до цієї сонячної станції сонячних колекторів потужністю ще на 100 кВт. Тож на наступний рік плануємо виділити з міського бюджету 1 млн грн на добудову станції з тим, щоб повністю забезпечити водоканал своєю електричною енергією сонця вдень, не купуючи її в Обленерго. Це дасть можливість серйозно впливати на тарифну політику водопостачання та водовідведення. Я вважаю, що компанія не може прогресивно просуватися на ринку і зберігати лідерські позиції, якщо у неї немає лідерської команди. Це повинна бути команда менеджерів, і не просто менеджерів, а лідерів.

голови благодійного фонду “Захист” та інших громадських об’єднань Польської Лариси Михайлівни

“Працюємо й з іншими нашими партнерами над новими угодами – це буде дуже ефективна й розгалужена архітектура безпекових гарантій”, – підкреслив Зеленський. Хотів би сказати, що тепер і міська влада застосувала метод громадянської активності, і це дало результат. Ми попередили, що якщо в зазначений термін Енергоатом з нами не розрахується, то залишаємо за собою й надалі право на пікетування. Таким чином, кошти, які були передбачені на 2020 рік по бюджету участі в сумі 250 тисяч гривень, вже використані. Результат цієї роботи – це і встановлення відеоспостереження, і освітлення, і будівництво дитячих майданчиків, і організація роботи ОСББ. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на конкретний матеріал.

Наприклад, надійшла інформація про відкритий люк на перехресті вулиць Тімірязєва-Соколівська. Кожен може зробити свій посильний внесок в наш спільний розвиток. Якщо ж говорити про конкретний результат наших проектів, то це десятки, сотні жінок, які почали свою справу, які знайшли роботу, які повірили в себе… Коли ви прийшли в банк, це була платформа, банк чи все разом? Тому що регулятор поводився з вами, як з банком. До юристів громадської приймальні УГСПЛ у Чугуєві звернувся волонтер, якого прикордонники не пропустили на україно-польському… Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Ще влітку 2023 року команда Української Гельсінської спілки з прав людини виступила на підтримку ініціативи… Представники територіального центру комплектування забрали 19-річного Володимира Дядюха (ім’я змінене) прямо з вокзалу в Ужгороді…. Матеріал підготовлено у рамках проєкту “Підтримка та захист громадянського суспільства в Україні”, що втілюється за підтримки Європейського Союзу. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» – це медіа, якому справді можна довіряти. Про це з посиланням на північнокорейські державні ЗМІ, пише «Голос Америки».