Весільний майстер дивитися онлайн українською мовою в хорошій якості HD

На разок глянути можна, але загалом вийшло доволі просто і прогнозовано. Одного разу в її житті з’являється молодий чоловік, в якого… Глядачі, опитані після перегляду «Весільного майстра» дали фільму оцінку «А».

весільний майстер (2015) дивитися онлайн

Вона живе з батьками і сестрою, допомагає батькові в сімейній лавці і мріє стати письменником…. Практично всі жителі маленького містечка під назвою Ктоград готуються до Різдва і новорічних свят, прикрашають будинки і вулиці міста гірляндами, різними фігурками і прикрасами, купують подарунки і… Немає жодного коментаря, будьте першими та напишіть свою думку.

Весільний майстер – це американська комедія, створена режисером Джеремі Гареліком. Одного разу до нього звертається Даг Харріс – відсторонений від суспільства хлопець, звиклий проводити час в повній самоті. За щасливим збігом обставин самітнику вдається зустріти дівчину своєї мрії. Ось справа доходить до весілля, а Дагу і покликати нікого. Опинившись в глухому куті, хлопець машинально записує за собою вісім друзів, яких, природно, не існує. Обдзвонивши всіх знайомих, Харріс лише переконується в жалюгідності ситуації, що склалася. Бажаючи не вдарити в бруд обличчям, хлопець звертається в агентство Весільний майстер , замовляючи максимальну послугу.

Схожі фільми Схожих фільмів поки немає, але ви можете їх додати:

Тому якщо до музичного ряду вдало знайдена драматургія, монтажна ритміка, тональність, колорит та композиція кадрів це створює ще більш хвилюючі образи. Річард Роепер дав фільму 1,5 з 4 зірок, визнаючи хімію між Гартом і Ґадом, але критикуючи «сміхотворну задумку». Блог відгуків на фільми «Кіно Метрополіс» був більш критичним, заявивши, що відчувалося, ніби Гарт був на автопілоті протягом всього фільму і глибший сюжет пропав в безладді грубого гумору. Всі фільми на сайті розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту.

Жанр:

Переглядаючи формальності весілля, Даг сказав Джиммі, що його буде звати Бік Мітчем. Жанр кіномистецтва, який є намаганням виразними засобами кінематографу знайти візуальний еквівалент музиці. Це рідко вдається тому, що за формою ці два мистецтва дуже відмінні, проте образність є основою для кожного з них.

Заручини, приємні турботи, весільний марш і вишеньку на торті затьмарює один факт – у нареченого немає свідка. Немає друзів – немає кандидатів для виконання такої почесної місії. Але є свідок на виклик, який за пару тисяч влаштує горе-женихові таке насичене холостяцьке життя, що йому й не снилося. Ці файли cookie допомагають нам покращувати і персоналізувати ваші враження від використання sweet.tv в Інтернеті. Наприклад, вони дозволяють нам запам’ятовувати ваші налаштування і виключити необхідність повторного введення раніше наданої інформації (наприклад, під час реєстрації користувача). Таким чином, ми отримуємо можливість покращувати і персоналізувати наш веб-сайт і сервіс, а також проводити дослідження ринку. Видалення подібних типів файлів cookie може привести до обмеження функціональності нашого сервісу.

Даг підслуховує це і каже Джимму, що він не може довести до кінця весілля, але Джиммі з цим не погоджується. Увазі глядача представляється прекрасний фільм який з легкістю підніме настрій кожному хто його подивиться. Сюжет не дуже заплутаний, простий і з таким сюжетом фільм переглядається з великою за посиланням легкістю, що дуже важливо для такого жанру як кінокомедія. У нього вже є відмінний костюм, обручка і оплачений ресторан, але чоловікові нема кого обрати шафером… Даґ дізнається про спеціальне агентство, яке дозволяє замовити шафера і липових друзів на додачу, чим і вирішує скористатися.

На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2015, 2016 та 2017 року. Дивитись фільм Весільний майстер / The Wedding Ringer онлайн безкоштовно. Якщо ви хочете подивитись фільм Весільний майстер / The Wedding Ringer онлайн – натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т.

Джиммі Каллаан надає послуги весільного майстра через шлюбне агентство «The Best Man Inc.», для тих хлопців, які не мають друзів, необхідних для весілля. Даг Гарріс, успішний податковий адвокат, та його наречена Гретхен Палмер готуються до дня весілля. Даг відчайдушно шукає весільного майстра і звертається до компанії Джимма за порадою організатора вечірок, Едмундо. Це трохи дивно, але у хлопця не особливо багато людей, які погодилися б зайняти цю посаду. Тим не менш, до весілля залишається менше двох тижнів, а наречена думає, що Даг свої обов’язки продумав до дрібниць. Тут на допомогу приходить фірма «Кращий боярин», завдання якої знайти для ось таких самотніх чоловіків підходящих «друзів». Справа за малим — подружитися з новими приятелями, які виглядають трохи дивно … Але робити нічого, підготовка до церемонії йде повним ходом.

На репетиції вечору дружки Гретхен співають пісню, в той час як весільні майстри Дага створюють показ слайдів фальшивих фото, які вони раніше зробили, завоювавши прихильність Гретхен. Того вечора Гретхен, розмовляючи з Дагом, помітила бритви Біка і дезодорант Мітчема в шухлядах комоду. Вона здогадується про схожість останніх імен весільних майстрів і вибудовує схему.

Що ж, подивимося що з цього вийде і чи вся ця історія буде виглядати смішно. “Весільний майстер” – це весела комедія, що розповідає про соціально незграбного майбутнього нареченого на ім’я Даґ, який відчайдушно шукає шафера та дружок для свого майбутнього весілля. Не маючи друзів, до яких можна було б звернутися, Даг вдається до послуг Джиммі, професійного “найманого боярина”. Джиммі бере на себе роль найкращого друга Дага і проводить його через низку безглуздих пригод, включаючи відвідування фальшивих парубоцьких вечірок і вигадування вигаданих історій для дружбів нареченого. Проте з наближенням дня весілля Даґ починає сумніватися в справжності своєї нової дружби з Джиммі і задається питанням, чи знайде він коли-небудь справжнього товариша. З великою кількістю смішних моментів і щирими посланнями про дружбу та прийняття, “Весільний майстер” – це комедія, яка досліджує, на що готові піти люди, щоб знайти справжні зв’язки у своєму житті. Сором’язливому, некомунікабельному ботану пощастило – він зустрів дівчину своєї мрії і вона відповіла йому взаємністю.