КРАЩІ ІГРИ НА ПК 10 найбільш очікуваних ігор, список 2023 року

Дія історії відбувається приблизно в 3000 році, тому наші часи для ігрових героїв здаються далеким минулим. Попри солідний вік гри, вона все ще популярна — добротна графіка, управління звичне та зрозуміле. Можна грати джойстиком на клавіатурі в тандемі з мишкою. Поки один грабуватиме, другий — стоятиме «напоготові», охороняючи партнера, третій колеситиме по окрузі, виглядаючи правоохоронців. Іноді рішення у другорядних квестах впливатимуть на сюжет і на ігровий світ загалом. Наприклад, якщо Геральт розлютить жителів села, вони можуть влаштувати «полювання на відьом», не даючи герою потрапити туди повторно.

ігри в які можна грати зараз

Це пов’язано з емоційною і деталізованою розповіддю, яка впевнено виходить за рамки того, якими ми звикли бачити ігри. Гра також використовує визнану критиками формулу, піднімаючи її вище того, що ми могли собі уявити. Catchphrase — це гра для швидкого вгадування слів, створена Hasbro. Маючи набір випадкових слів/фраз і певний час, товариші по команді повинні вгадати слово на основі словесних описів, жестів або навіть малюнків. Коли час закінчується, гравці сигналізують і вигукують підказки, щоб їхні товариші по команді могли вгадати. Коли одна команда правильно вгадає, інша команда переходить на свою чергу.

Гра підтримує як онлайн-мультиплеер, так і мережеву гру в мережі. Розробник встановив обмеження до чотирьох користувачів, але на форумах люди вже знайшли спосіб додати в компанію п’ятого фермера. Як і Minecraft, Stardew Valley дуже розслабляє і затягує. Google Snake – це безкоштовна аркадна гра, у яку можна грати безпосередньо в браузері на сторінці Google Ігри.

При цьому ви весь час очолюєте Федеральне бюро контролю, як його директор і стежите за стримуванням надприродних істот. Ультранасильство і постійний рух зустрічаються в цій постапокаліптичній антиутопічній грі. Цей FPP не для людей зі слабкими нервами — він напружений, бентежливий, і ви, ймовірно, будете помирати знову і знову, намагаючись перемогти. Якщо ви коли-небудь хотіли гру, в якій були б в рівній мірі Doom Eternal і Mirror’s Edge, ви знайдете її в Ghostrunner.

Відкрийте ще більше відмінних ігор

Рівні всипані заздалегідь визначеними порожніми слотами, які називаються “Strategy Points”, і вирішувати, що з ними робити, залишається на ваш розсуд. Заробленими грошима за знищення ворогів можна покращувати вежі на цих точках – поки що все просто. Але саме такий невибагливий дизайн робить Kingdom Rush настільки блискучою грою. Це обов’язкова гра для шанувальників жанру tower defense. Дія гри розгортається в Башті Дхарми, свого роду останньому притулок для людства, де ви підіймаєтесь на вежу через платформер, щоб помститися безжалісному правителю. Ви робите це, розрізаючи своїх ворогів, ухиляючись від куль і використовуючи ряд унікальних здібностей, щоб продовжити свій шлях до вершини.

Хто найімовірніший

Вони настільки масштабні, що можуть розширити вашу уяву, кидаючи вам виклик своїм ігровим процесом, побудовою світу і чудовою графікою. Дія розвивається через пів року після закінчення першого сезону. Він зустрічається з детективом, який працює над цікавою справою, в якій https://radioera.com.ua/the-knight-king-berezneva-novynka-vid-pragmatic-play/ межа між світом простаків і Фейблтауном стирається. Тепер Кариби потребують нових відважних героїв, готових сіяти страх серед іспанських загарбників. Волею доль таким героєм стає Джек Рекхем — непримітний контрабандист, який заробляє собі на життя кримінальними справами.

Ігри для вечірок онлайн

Накопичувач – це дивна маленька гра, яка вперше з’явилася в Tablet PC Windows XP, а також пізніше Home Premium Windows Vista Home та вище. Ця гра вимагала від гравців швидко намалювати лінії, щоб спрямувати м’ячі в отвори відповідних кольорів. Гра починається з того, що перша особа вибирає категорію для питання. Потім вони просять іншого гравця групи відповісти на їхнє запитання. До того ж бійця можуть викупити з того світу гравці з команди. В результаті Warzone підштовхує грати більш агресивно, а не ховатися по кутках боячись випадкової кулі. У проекті присутній креативний режим, в якому не потрібно боротися, а гравцям даються інструменти для творчості.

Або, у разі Pandemic 2, винищити його населення за допомогою Пандорінської скриньки смертельних хвороб. Ви знаходитесь за пультом управління глобальним монітором хвороб, налаштовуючи поширення своєї хвороби та реакції урядів на неї. Заголовки новин допоможуть вам відстежувати, наскільки швидко ваш витвір поширюється серед спільнот – все, що вам потрібно зробити, це задати параметри, і природа піде своєю чергою. Створіть хворобу, яка буде максимально ефективною, і ви переможете, знищивши все життя на Землі. Все, що залишається зробити, це засунути мізинець у рот і маніакально сміятися. В цій статті ми розглянули найкращі Google Ігри, у які можна грати безкоштовно прямо в браузері. Ці ігри дозволяють розважитися та весело провести час з друзями або сім’єю.

Тож шанувальники фільмів «Таксист», «Славні хлопці» та «Ірландці» відчують знайому атмосферу фільмів улюбленого режисера. Тепер замість того, щоб розв’язувати проблему з комунікаціями, Айзеку Кларку доведеться постаратися зберегти своє життя та своїх друзів. Враховуючи, що він не має бойового досвіду (простий механік), завдання непросте. Розробники називають гру зовсім новою історією, але, судячи з показу, який відбувся в листопаді 2021 року, геймери вважають, що ця гра є «двоюрідним братом» звичних «Темних Душ». Гравці отримують схожі механіки, анімації, різні звукові ефекти та навіть історію про «занепад колись великого королівства».