Курйоз: чоловік втік з-під домашнього арешту до в’язниці, щоб не святкувати Різдво на самоті Читайте на UKR NET

Час, проведений наодинці, допоможе зрозуміти, хто ви є як особистість. Тримай адресу твого нинішнього проживання записаним і бажано при собі. Дослідники проводили одне глобальне дослідження щастя упродовж ста років, у якому брали участь три покоління, навіть один із президентів https://gi.edu.ua/koledzh/pidrozdily/biblioteka/bibliotechni-resursy/item/357-elektronni-periodychni-vydannia-ukrainy США. І висновок цього дослідження, що найщасливіші люди — це ті, у яких були гармонійні стосунки. При чому йшлося не лише про стосунки між чоловіком і дружиною, але і між друзями. Стівен Форд також підкреслює, що подорож наодинці допомагає позбутись культурних забобонів.

відпочиваючи на самоті

Опитування молоді свідчить, що для них це є цінним. Інше, питання, що люди менше укладають шлюбів, але все ж вони перебувають у фактичному партнерстві. У бажанні побути на одній і почутті втоми від коханої сім’ї немає нічого поганого. Потреба наодинці властива всім людям тією чи іншою мірою. Скажу більше — усамітнення для мами просто необхідне . Регулярно хоч трохи побути однією, поїсти двома руками, зібратися з думками, звірити курс та напрямок свого життя. Ви завжди можете насолоджуватися собою, не потребуючи інших людей.

Куди поїхати відпочивати на самоті?

Та через власні комплекси й суспільні штампи забороняє собі так думати. Котрі в силу різних обставин живуть одноосібно, але скаржаться на важку й несправедливу долю. Хоча живеться їм, на сторонній погляд, часто краще, ніж тим, у кого дім – повна чаша. “Якщо вам захотілося салату на обід або навіть горіхового масла прямо з банки на сніданок, не відмовляйте собі в цьому!” – додає Міллс. “Це може бути ранкова пробіжка, відеоігри або головоломки”, – рекомендує Mind. Можна прийняти гарячу ванну, взявши з собою гарну книгу, або просто повалятися на дивані у своїй улюбленій піжамі.

  • Багатьом з нас через пандемію довелося скасувати свої плани на Новий рік та Різдво, і це означає, що дехто буде зустрічати свята на самоті.
  • Коли ви будете себе змушувати, швидше всього, ви будете саботувати цей процес.
  • Якщо вам цікаво, закохані ви чи просто боїтеся самотності, поставте собі наступні питання.
  • Як би не було бажання обійти всі (причому відразу!) його лавки, обов’язково зупиніться в індуїстських, буддистських і даоських храмах, якими багата ця держава.
  • Використовуйте цей час для задоволення, наприклад, щоб доглядати за собою, вирішити свої особисті потреби і потреби, почитати книгу або прийняти ванну.

Ви намагатиметеся жити інтересами дітей, дружини чи чоловіка, щоб не залишитися із власною душевною порожнечею, котра нікуде не зникне. А ще – щоби просто побути хоч якийсь час у спокої. Адже її хлопці часто сваряться між собою, чоловік їх розбороняє, водночас слідкуючи за футбольним матчем. А мама, яку вони на зиму забирають із села, в іншій кімнаті дивиться не менш галасливий серіал. Нагадаємо, раніше стало відомо, що згідно з дослідженням, надлишок вільного часу може бути також поганим, як і його нестача.

Дівчинка купила різдвяні листівки. В них було таємне послання з китайської тюрми

А це надзвичайно корисно для побудови міцних гармонійних відносин. Адже так хочеться бути завжди бажаними один для одного. Повноцінний роздільний відпочинок можливий лише у випадку, коли пара повністю довіряє один одному і не допускає думки про зраду. Відпочиваючи нарізно люди перепочивають і дивляться на коханих по-новому. Можна вирушити на відпочинок разом, але на місці планувати проводження часу окремо, зустрічаючись за спільною вечерею. Відпустка без чоловіка надає можливість відновити зв’язок із собою та зосередитися на власних потребах, бажаннях та інтересах.

Потреба побути наодинці виражається по-різному, комусь потрібно цього часу більше, комусь менше. Зазвичай, люди розуміють це як екстраверсія (людина орієнтована у своїх проявах на зовнішній світ) та інтроверсія (людина орієнтована “всередину” або “на” себе). Вважається, що інтровертам потрібно більше часу проводити наодинці із собою і вони швидше втомлюються від гучних компаній.