Наукові фахові періодичні видання КПІ ім Ігоря Сікорського Науково-технічна бiблiотека ім Г. І. Денисенка

Технічних наук (спеціальності – 113, 121, 122, 123, 124, 141, 142, 143, 144, 151, 161, 171, 172). Журнал постійно розвивається й удосконалюється. https://www.057.ua/list/442475 В колективі редакції панує атмосфера взаєморозуміння і відповідального ставлення до роботи, чуйних і доброзичливих стосунків з авторами.

  • За роки науково-викладацької роботи став автором 8 винаходів, понад 90 наукових та навчально-методичних праць, зокрема двох навчальних посібників.
  • Журнал публікує виключно нові результати фундаментальних і прикладних наукових досліджень за тематикою журналу, які не були раніше опубліковані в інших наукових виданнях в Україні або за кордоном.
  • На основі дослідження встановлено високу ефективність стовпчастих глинистих мінералів щодо вилучення із забруднених вод таких небезпечних токсикантів, як уран і хром у катіонній та аніонній формах.
  • Виконання обов’язків заступника завідувача кафедри КЕОА з навчально-методичної роботи.

І показано, що гомологи кожного з білків мають спільного предка, подібний фолдинг, однакові функції з відповідними білками магнітотаксисних бактерій. Таким чином, симбіотичні та патогенні АБ, а також рослини-господарі можуть бути потенційними продуцентами біогенних магнітних наночастинок або магніточутливих наноструктур. Починаючи з 2005 р. Журнал реферується в Українському реферативному журналі “Джерело” Інституту проблем реєстрації інформації НАН України, а також в Реферативному журналі Всеросійського інституту наукової і технічної інформації Російської академії наук (ВІНІТІ РАН). Для забезпечення високого наукового рівня матеріалів (рукописів статей) перед їх авторами були поставлені досить високі вимоги щодо змісту й актуальності матеріалів досліджень. Визначення метрологічних характеристик дослідних зразків автоматизованого акустичного вушного імпедансметра АУІ1 // Наукові вісті НТУУ „КПІ”.

Мовний режим в КПІ ім. Ігоря Сікорського[ред. | ред. код]

Gibbosa при співвідношенні вуглецю до азоту 26,6 кількість синтезованої біомаси зростала на 14–85 % порівняно з базовим середовищем. Вийшов друком перший номер Міжнародного науково-технічного журналу “Наукові вісті КПІ” (“KPI Science News”) за 2021 рік. У номері статті українською і англійською мовами.

наукові вісті нтуу кпі

Гогоці Юрій Георгійович— видатний український науковець в галузі хімії, матеріалознавства та нанотехнологій. Васиньчук Антін Клементійович— визначний український громадський діяч та політик Холмщини та Підляшшя. Серед випускників КПІ з числа іноземних громадян відомі інженери, конструктори, видатні вчені, викладачі, професори університетів, ректори, міністри і державні діячі. Матеріали радіоелектронної апаратури та телекомунікаційних систем. Лабораторний практикум. Автоматизація проектування цифрових пристроїв.

Новий номер журналу “Наукові вісті КПІ”

Привалко Валерій Павлович— вчений у галузі фізико-хімії полімерів; лауреат премії ім. Писаржевського НАН України за цикл наукових праць «Фізико-хімія гетерогенних полімерних систем». Особливо широкого розмаху набула підготовка фахівців для закордонних країн у повоєнний період.

ред. код]

До списку потрапив й Національний технічний університет України Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського який посів 63 місце. Університет є одним з ініціаторів та безпосереднім учасником реформування вищої освіти, впровадження ступеневої системи навчання, активним прихильником приєднання України до Болонського процесу. Одним з перших університетів України НТУУ «КПІ» у вересні 2003 року приєднався до співдружності університетів, які підписали «Велику Хартію Університетів» Європи («Magna Charta Universitatum»). З 2009до 2014 року мав статус автономного дослідницького університету. Очолює рейтинг найкращих ВНЗ в Україні. Аналітично визначено витрату сушильного агента, яка забезпечує початок псевдозрідження зернистого матеріалу в апараті. Показано, що при значенні порозності зваженого шару, що виходить за межі робочого діапазону, спостерігається зниження продуктивності сушарки.