Операція бузИна: огляд ринку КУРКУЛЬ

Заварені у вигляді чаю, їх використовують у лікуванні невралгії або як потогінний, жарознижуючий та засіб проти кашлю. У народній медицині квітами бузини лікують ревматизм й очні хвороби, застосовують також при нирковокам’янiй хворобі, мігрені та подагрі. Зрізані суцвіття висушують у затінку, на добре провітрюваному майданчику, розстеливши сировину в один шар на мішковині або папері.

  • Однак не всі охоче діляться досвідом, особливо невдалим, з конкурентами.
  • Чим довше плоди тримаються на гілці, тим більше з’являється неприємна нудотність.
  • Для вирощування бузини з метою отримання ягід селекціонерами виведені спеціальні сорти підвищеної врожайності («Корсар», «Данау», «Гамбург» та ін.), які здатні давати до 7 кг й більше плодів з одного куща.
  • Складіть також план продажів, сформулюйте очікування та головні цілі.
  • У кінцевому результаті кілька компаній, що потенційно готові були зібрати таку партію продукції, ми знайшли.

Там знайшли застосування буквально всім частинам культури, включаючи коріння та кору. Сировину для приготування лікувальних настоїв або відварів збирають восени, коли всі ягоди дозріють. Використовують бузину у фармацевтиці і харчовій промисловості. Скажімо, йогурти з чорницею насправді можуть частково бути з бузиною. Сік із бузини у Європі вже поміж суперфудів, відтак зріс експорт і соків. А ще – бузина незамінний фарбник, якщо потрібно отримати насичені кольори червоних відтінків. Якщо говорити про нашу свіжу ягоду — вона повністю дикоросла й часто росте біля доріг та полів.

Пошук

Як альтернативу для таких випадків краще віддати перевагу екстрактам чи відварам. У народній медицині бузину завжди цінували за властивість ягід, кори, листя та кореня. Кожна частина культури служила сировиною, яку дбайливо заготовляли з осені. Бузину використовують у сучасній народній медицині. Цілювачі вірять, що темною ягодою https://lib.kherson.ua/en-vss.htm?ps=81 можна замінити більшу частину аптечних засобів. Організаційна структура компанії — у бізнес-плані потрібно врахувати, як відбуватиметься управління у вашій компанії, якою буде організаційна структура, штатний розпис, хто за що відповідає. Опис продукту або послуги — зробити бізнес-план без цього пункту у вас не вийде.

бізнес на бузині

Плоди бузини мають безліч лікувальних властивостей. Якщо приготувати варення, то користь бузини можна використовувати протягом року, особливо в сезон застуд. Щоб приготувати варення, потрібно ретельно промити всі ягоди та видалити коріння або листочки. Принципи, як вибрати та зберігати ягоди бузини, схожі на інші ягоди. Спочатку потрібно дочекатися, коли плоди дозріють, а потім зібрати їх. Перед заморожуванням або просушуванням плодів їх потрібно ретельно вимити, а також просушити. Тим, хто страждає від захворювань шлунково-кишкового тракту, особливо у гострій формі, краще самостійно екстракт бузини не купувати.

Похожие новости

Орієнтовно з 2018 року попит знову зріс, і бузина стала доволі цікавим продуктом для експорту. А оскільки веганство та правильне харчування сьогодні в тренді — споживання бузини продовжує зростати. Після контакту з нею слід обов’язково ретельно вимити і витерти руки, щоб уникнути інтоксикації. Плоди трав’янистої бузини – дуже неприємні на смак, тоді як у чорної – це соковиті, солодкі ягоди.