правоохоронці прикарпаття у Калуша ᐈ Новини Інформатор свіжі новини сьогодні Інформатор Калуш

Державні інспектори виявили порубку сиророслих та… Станом на 12 січня у 85-ти хворих із пневмонією перебувають у стаціонарних медичних закладах Калуської громади (+5 за шість діб). У 82-ох підтверджений діагноз коронавірусної інфекції (+7). Щодо спортивних класів, то зараз ведеться робота з батьками майбутніх учнів по напрямках і видах спорту. Також проводять заходи з дітьми та розробляють спеціальні графіки, які б дозволили поєднувати навчання і тренування.

  • Продавці у магазині, що поруч діляться, що вчора цього провалля ще не було.
  • 14 жовтня 2023 року в Калуші відкрили геріатричний центр.
  • В установі надають соціальні послуги стаціонарного догляду особам похилого віку та особам з інвалідністю, які потребують постійного стороннього догляду.
  • Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.
  • 26 жовтня Калуська міська рада затвердила Програму фінансової підтримки комунального підприємства “Калуське підприємство автобусних станцій” на 2024 рік.

Окрім того, у ліцеї № 6 та соціальній їдальні ліцею № 2 призупинять харчування дітей. Оприлюднена офіційна інформація про перебіг епідеміологічної ситуації на території Калуської громади, пов’язаної з коронавірусом Covid-19. За словами Ірини Люклян, заклади освіти мають переходити на електронний документообіг. Минулого року школи за бажання могли переходити на електронні журнали та щоденники. Зробити це відразу досить складно, тож окремі заклади торік впроваджували електронні журнали й паралельно вели паперові.

Під час ранішньої тривоги над Івано-Франківщиною зафіксували крилаті ракети – Інформатор Калуш

Води не буде через завершення реконструкції магістрального водопроводу на вулиці Ринковій. ТРЕШ Грошова допомога під час війни | Аферисти продовжують діяльність на території Прикарпаття В таку схему нещодавно потрапила 32-річна жителька області. Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області. До правоохоронців звернулась жінка та повідомила, що… Стало відомо, коли увесь Калуш опиниться без водопостачанняyurko » А якби прислухалися до моєї пропозиції, за зовсім невеликі гроші зробити у центрі бювет – був би у місті постійний… Розроблено відповідний проєкт рішення «Про затвердження Положення про стажування студентів та молоді виконавчих органах та комунальних підприємствах Калуської міської ради».

актуальні новини калуша і прикарпаття

Пів року до того, у березні, рішенням Калуської міської ради було утворено комунальне підприємство “Калуське підприємство автобусних станцій” — під проєкт із будівництва автостанції. Земельна ділянка для будівництва автостанції площею 0,4527 перебуває у постійному користуванні комунального підприємства. У інвестиційному конкурсі з будівництва автостанції був лише один учасник — ПП “Старвбуд”, яке й оголосили переможцем конкурсу.

Виявив стійкість і мужність в бою: на Луганщині загинув командир відділення десантників із Калуша

8 лютого на Прозорро.Продажі Калуська міська рада оголосила електронні аукціони на право оренди 11 земельних ділянок сільськогосподарського призначення сумарною площею майже 112 га. ТРЕШ У Чорному https://buhgalter911.com/news/news-1069220.html лісі зафіксували незаконну вирубку дерев На території заказника порушники вирубали 36 дерев. Повідомляє Інформатор, посилаючись на Державну екологічну інспекцію Карпатського округу.

Цього разу інструктори організації розповіли учасникам про алгоритм надання… Зняли підозри на коронавірус за результатами лабораторних аналізів, не повідомляється. Начальниця управління освіти Калуської громади Ірина Люклян в інтерв’ю «Активна громада», яке оприлюднили на сайті міськради, розповіла про новації нового навчального року.

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно прикарпатця. Президент України Віктор Янукович зажадав активізувати вирішення екологічних проблем у Калуському районі Івано-Франківської області. Прохання про збір Наталія Скарлат розмістила на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, основним джерелом його доходу буде станційний збір, який оплачують пасажири про купівлі квитка. Щодо перспектив продовження проєкту на 2024 рік, то поки що невідомо, який ресурс зможуть акумулювати угорські благодійники для допомоги вимушеним переселенцям в Івано-Франківській області. За словами Лесі Аронець, продуктові набори зможуть отримати близько 1000 ВПО — люди з інвалідністю та одинокі особи похилого віку. Акцент зміщується на соціалізацію вимушених переселенців, щоб допомоги їм заробляти самостійно. Наприклад, йдеться про допомогу для започаткування власної справи. Громадський центр «Еталон» звернувся до представників громад, щоб ті сформулювали свої пропозиції. На основі їхніх ідей буде прораховано потребу у коштах та нададуть запит донорам на фінансування.