Привітання з річницею весілля з ювілеєм весілля в віршах і листівках УНІАН

Мені завжди приємно на нього дивитися і знати, що він світить тільки мені. Я вірю, що це взаємно, що я – той самий путівник, для якого було народжено це світло. Ти – моє найсвітліше почуття, найсвітліша дорога в житті. Незважаючи на те, що перебої з електрикою дуже рідко, але все ж трапляються, я тебе сильно-сильно люблю і дякую за те, що ти є в моєму житті! Прошу, світли мені і далі, а я зроблю все, щоб світло в твоїх очах ніколи не згасало “”. Дорогий мій чоловік, я вітаю тебе з нашої щасливої сімкою.

вірш для чоловіка на річницю весілля

Він може бути самим простим, його можна прикрасити блакитним кремом або мастикою. Нижче кілька варіантів оформлення святкового торта. Сьогодні ми тут зібралися, щоб відсвяткувати https://www.fairfieldscribes.com/issue-18.html вашу бірюзову весілля. Це досить пристойна дата, яка свідчить про ваше терпіння і практичності. Бажаємо вам прожити разом багато років і дарувати один дугу посмішки.

Що можна подарувати на кришталеве (скляне) весілля

Дорогі наші мама і тато, вітаємо з річницею весілля! Ця дата одна з найчудовіших в календарі, адже саме завдяки їй ми з’явилися на світ. Нехай йдуть роки, а ваша любов не старіє, як і ви самі. Залишайтеся такими ж палкими і ніжними, чуйними і вірними, як в день весілля. Мій коханий чоловік, в цю річницю я ціную і поважаю тебе також, як і в день нашого весілля.

Гарні слова на річницю стосунків

Нехай наше життя тече щасливою річкою біля берегів удачі й добра, нехай все у нас буде добре і щасливо. Півстоліття ви зуміли прожити разом, зберігаючи почуття та ідилію. Ви побудували не просто сім’ю, а створили цілий світ, який базується на довірі, терпінні, розумінні та обопільній підтримці. Ніколи не переставайте дивувати один одного і насолоджуватися вашими почуттями.

З тобою зміг я, нарешті, пізнати, Що означає радість, щастя, І не втомлюсь ніколи я повторювати, Що ти всіх дівчат прекрасніший. Сьогодні свято лише для нас, Улюблена моя, нас із роковинами, Чекає майбутнє світле з тобою, Ти мій стимул, життя ти причина. Моя чудова дружина, я вітаю тебе з річницею весілля. За час, проведений разом, ти подарувала мені радість і щастя, ти наповнила наш будинок затишком і любов’ю.

Тому варіантів подарунків не так вже й багато. Зазвичай це предмети для роботи, гаджети або доповнення до комп’ютерної техніки. Золоте весілля — особливий ювілей, адже він означає, що пара прожила півстоліття разом. Вони вже подолали усі труднощі і негаразди, тому тепер можуть просто розслабитися та відсвяткувати цей день у колі близьких та рідних людей. Хоч 40 річниця весілля і є досить важливою віхою в житті подружжя, але її не прийнято відзначати з великою кількістю гостей.

Льон здавна вважався символом міцних сімейних уз, благополуччя та достатку. Також 4 річницю часто називають восковим весіллям. Адже за період, прожитий разом, характери чоловіка і дружити стали більш піддатливими і м’якими. Цю річницю прийнято святкувати досить скромно, запросивши лише найближчих друзів та родичів. Нехай до нескінченності прагне ваша любов, нехай дорівнюють нулю всі ваші сімейні проблеми. Нехай у нашому житті буде більше сміху і щастя!