Сонячні електростанції: купити в Україні

На нашому сайті ви зможете замовити автономну електростанцію на сонячних батареях будь-якої потужності. Якість обладнання та демократичні ціни приємно порадують кожного клієнта. Якщо ви вирішили вибрати сонячні електростанції для будинку і купити їх в нашій компанії, то для початку потрібно правильно підібрати компоненти системи. А це означає, що необхідно врахувати всі можливості обладнання, а також визначити завдання, з якими воно повинно справлятися. Сонячні батареї від нашої компанії встановлені практично у всіх куточках України.

купити сонячну станцію для дому

Ви збережете кошти та зможете отримувати прибуток від продажу надлишків електроенергії. Ми пропонуємо вам йти в ногу із часом та приєднатись до свідомих, дбайливих та заощадливих громадян. Якщо купити сонячну електростанцію для дому, можна забезпечити себе безперебійним альтернативним живленням, а підключивши її до “зеленого тарифу”, можна ще й отримати хороші прибутки. Комплексний юридичний супровід для підключення зеленого тарифу. Всі сонячні електростанції, які збудувала наша компанія швидко та безпроблемно отримали договір зеленого тарифу і продають енергію в мережу, це результат юридичного супроводу кожного замовника. Сьогодні сонячні станції забезпечують електричним живленням супутники, космічні станції та штучні об’єкти.

Сонячна система, підключена до електромережі, є свого роду генератором, який може перетворювати енергію сонячного випромінювання в електрику через спеціальні модулі. Сіткові інтерактивні панелі підключаються до системи загального користування. Пропонована нами електростанція на сонячних батареях, в основному складається з фотоелектричної системи та інтелектуального мережевого інвертора. Компанія Solar-Energy також відзначається високою якістю своїх продуктів та послуг. Ми працюємо тільки з високоякісними компонентами та передовими технологіями, щоб забезпечити надійність та ефективність сонячних систем. Крім того, в нашій компанії суворі стандарти контролю якості, що дозволяють гарантувати, що кожна сонячна система працює на максимальній потужності та задовольняє потреби клієнта. Наша мета – забезпечити високу якість встановлення та надійну роботу сонячних станцій, що задовольнять потреби наших клієнтів і сприятимуть сталому розвитку.

SOLAR FAMILY

Для того, щоб продавати електроенергію в мережу за зеленим тарифом або Net-billing, як правило, встановлюють мережеву, адже це найдешевший тип СЕС. Як спосіб продажу надлишків електроенергії в мережу за допомогою Зеленого тарифа або Net-Billing для заробітку або додаткової економії. Ми легко зможемо спроектувати та встановити електростанцію на будівлі або на приватному промисловому будинку. Беремо на себе всі клопоти з обслуговування обладнання і гарантуємо чудовий сервіс.

  • Інвертор — електричний пристрій, який отримує постійний струм від фотомодулів, а потім перетворює його на змінний.
  • Кожному покупцеві, напевно, цікаво, чим гібридна станція відрізняється від інших.
  • СЕС працює безшумно, оскільки в обладнанні немає рухомих вузлів та елементів.

Об’єкти, на яких використовуються резервні сонячні генератори, підключені до мережі. Якщо заряду акумулятора СЕС бракує для потреб будівлі, об’єкт може отримувати живлення від дизель-генератора, який включається автоматично. Повністю автономні станції – це великі СЕС з потужними акумулювальними системами, великою кількістю фотопанелей та супутнім устаткуванням.

Широкий асортимент і технічні можливості обладнання дозволяють нашим співробітниками підбирати найбільш підходящі варіанти СЕС для клієнтів. У процесі роботи фахівці враховують не тільки вимоги замовника, але й запланований бюджет. У більшості випадків автономна електростанція для будинку використовується у тих районах, де немає централізованого електрозабезпечення. Дане рішення можна застосовувати й для постачання електрики до мобільних об’єктів. Незважаючи на те, що панелі розраховані на роботу з енергією сонця, перегрівів вони не терплять – від цього знижується їх ККД.

Сонячні електростанції для приватного будинку від «GREEN SYSTEM»

У випадку виходу з ладу інвертора ми замінюємо його на аналогічний на час сервісного ремонту протягом 1-2 днів. Ви не втрачаєте прибуток, адже ваша сонячна електростанція працює, поки ваш інвертор проходить гарантійний ремонт. Якщо мережева сонячна електростанція використовуватиметься для продажу згенерованої енергії, крім встановлення обладнання потрібно під’єднати “Зелений” тариф. Ми робимо все від нас залежне, щоб Ваша сонячна станція справно генерувала дешеву сонячну енергію і не зазнавала пошкоджень. У разі якщо один з елементів станції вийде з ладу, ми надаємо безкоштовний сервіс “Безумовна заміна” для наших клієнтів.

Крім того, наша компанія надає професійні консультації щодо вибору обладнання, налаштування системи та залагодження всіх проблем. Такі системи сонячних електростанцій вже давно використовуються купити квиток на потяг за кордоном. Щодо України, то тут сонячні електростанції тільки набирають популярність. Ті, хто вже користуються ними, зазначають, що сонячні панелі – найкраще рішення для “зеленого будинку”.