Ці Поради Допоможуть Зберегти Фізичне І Психічне Здоров’я Взимку Рбк Украина

⇔ Подбайте, щоб ваше ліжко було максимально зручним. ⇔ Старайтесь лягати спати і вставати у той самий час. ►Витріть руки чистим рушником або паперовою серветкою.

Дивіться хороші фільми, більше читайте, дотримуйтеся здорового способу життя та отримуйте хороші емоції. За даними ВООЗ,половина всіх психічних недуг починається у віці близько 14 років, але часто-густо ці захворювання не виявляють і не лікують. Тягарем хвороб серед підлітків є розлади харчової поведінки, депресія, самогубство, вживання алкоголю і заборонених наркотичних препаратів. Спосіб життя — це сукупність типових для людини видів життєдіяльності. Він характеризується її звичками та особливостями поведінки на роботі, в побуті, на відпочинку.

Запасіться консервами, так як вони не вимагають заморозки і не доставляють клопоту в готуванні. Не забувайте про кілька пляшечок води і, якщо у вас раптом відключать електрику, то було б непогано мати похідну піч. Не поспішайте купувати бісквіти в пакеті та іншу нездорову їжу, інакше швидко з’їсте її, залишаючись вдома. Коли настає зима і дні стають коротшими і холоднішими, багато виберуть варіант загорнутись в теплу ковдру на ліжку з шоколадкою, замість того, щоб бігати вранці.

поради як зберегти своє здоров я

За їхніми словами, насамперед треба подбати про власну безпеку та надіти захисні рукавички, адже без них небезпечно контактувати з будь-якими біологічними рідинами іншої людини. Лише після цього необхідно розпочинати надання першої допомоги. Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Брак сну підвищує ризик розвитку гіпертонії, діабету і серцево-судинних захворювань. Зміцнити стійкість допоможе також зміна способу життя і перерви у звичних графіках. Не вживайте брудну та погано очищену воду – вона може стати джерелом кишкових інфекцій. Якщо у доступі лише не очищена вода, її слід прокип’ятити. В укритті заздалегідь слід подбати про місце для сидіння чи лежання, ізольоване від холодного бетону чи металу. Не спирайтеся спиною на холодний бетон і не лягайте на підлогу без утеплення, не знімайте взуття.

Додаткова Інформація

Але фізичні вправи дуже важливі в зимовий період. Щодня зволожуйте вашу шкіру – холод, також як і сонце можуть нашкодити їй, а велика кількість хороших зволожуючих кремів необхідна для запобігання невеликих тріщин. Опалення в приміщенні також може зруйнувати водний баланс вашої шкіри.

Захисні окуляри допомагають захистити очі від ультрафіолетових променів, які можуть призвести до розвитку катаракти та інших захворювань очей. Використовуйте сонцезахисні окуляри, коли Ви перебуваєте на відкритому повітрі, особливо в літні місяці. Наскільки важливим є зір для нашого повсякденного життя? Безумовно, це один з найважливіших органів, який забезпечує наше бачення світу навколо нас. Тому збереження здоров’я очей та зірки є насущною потребою для кожної людини.

Оберіть заняття, котре приносить вам задоволення. Це може бути баскетбол, теніс, футбол, швидка ходьба, їзда на велосипеді, садівництво, рубання дров, плавання, веслування, біг чи будь-яке інше аеробне навантаження. Як визначити, які вправи є помірними, а які — інтенсивними? Зазвичай під час виконання помірних вправ людина пітніє, а під час виконання інтенсивних вправ їй важко вести розмову. Також не забувайте про перевірений метод — пробіжки.

Навігація Записів

Якщо взяти до уваги, що психологічне — це емоційне, інтелектуальне і духовне благополуччя, отримаємо п’ятивимірну модель здоров’я. Кожен із п’яти вимірів є важливим для загального благополуччя людини. Зокрема, начальник відділу інформаційно-комунікаційної роботи КНП «Черкаський обласний центр громадського здоров’я Черкаської обласної ради» Сокур С.Б. Правильний сон є важливим для збереження здоров’я очей.

Наші Партнери

Учасники наради мали змогу обговорити питання щодо юридичного обґрунтування та ліцензування практичної медсестринської допомоги пацієнту на дому. Отримуйте необхідні нутрієнти та поживні речовини з їжі, а не пігулок з добавками. https://rodi-v-amerike.com/ Провітрюйте приміщення та стежте, аби в ньому була нормальна вологість. • Ніщо так не шкодить здоров’ю, як постійна зміна ліків. Нагадаємо, раніше ми писали про те, що психологи вивели просту форму щастя для кожної людини.