Ігри, у які грають люди Ерік Берн Читати книжку онлайн на Bookmate

Автор дослідив, якими вони бувають, як впливають на взаємини між людьми, які процеси запускають у взаєминах, а потім виклав теорію на книжкових сторінках. Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. Книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн, відомий психолог, який працював у напрямку транзакційного аналізу, написав у 1964 році. У ній він детальніше розповідає про свій психотерапевтичний метод, з яким вже встиг познайомити людей через книгу, яку випускав раніше.

ігри в які грають люди fb2

Книга “Ігри, у які грають люди” Еріка Берна – це праця, яка допоможе кожному дізнатися більше про світ, в якому ми живемо, про людей та про самого себе. Завжди цікаво пізнавать себе, тому періодично читаю подібну літературу. Ігри, у які грають люди дала мені не просто можливість дізнатись більше про себе, а ще й вдосконалила мої знання. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль.

У Epic Games Store безкоштовно роздають дві непогані ігри в різних жанрах

Книга “Ігри, у які грають люди” відкрила мені очі на багато цікавих речей. Все ж таки люди цікаві істоти і тепер я точно в цьому впевнена. Кожному https://buhgalter.com.ua/ru/articles/partnerskie-publikatsii/shcho-potribno-znati-pro-protsesori-tsikavi-fakti-ta-mifi/ зі станів відповідають свої транзакції (звертання і відповіді), які автор пропонує аналізувати в процесі дослідження людського спілкування.