Інтерв’ю з експертами у сфері наукометрії та науки

Водночас політики критикують «географічно орієнтоване» висвітлення подій за те, що воно є надто вузьким, оминає або засуджує голоси, які висувають альтернативні точки зору. У дослідженні авторки розглядають роль місцевої журналістики в громаді як всеосяжну , коли контрольні, адвокаційні та інформаційні функції місцевих новинних медіа можуть відігравати важливу роль. Крім цього, місцевий патріотизм розглядається як ключовий аспект локальної журналістики. Очікується, що місцеві ЗМІ будуть висвітлювати події через певні просторові лінзи на користь цієї громади.

інтерв'ю з місцевими жителями та експертами

Після виходу Сил оборони України з Авдіївки вона перейшла під контроль російських окупантів. Точніше те, що від неї залишилося – уцілілих будівель просто немає. РОВ прасували місто авіабомбами, анітрохи не переймаючись, що там перебувають і цивільні. Тепер російські пропагандисти влаштовують тури до зруйнованої Авдіївки, а її мешканців використовують у своїх цілях.

Зірка “Володаря перснів” потужно підтримав Україну на червоному хіднику та назвав Путіна варваром

Лавра — це місце, яке вражає своєю красою та містить у собі багато історичних пам’яток. Я б порадив спочатку відвідати https://pravda.cn.ua/rozstriljane-vidrodzhennja-jak-90-rokiv-tomu-vinishhuvali-ukrainsku-elitu/ Майдан Незалежності, який є символом кращих років України та місцем, де відбувалися історичні події.

Електронні консультації з громадськістю проводяться у підрубриці “Електронні консультації з громадськістю” рубрики “Консультації з громадськістю” офіційного веб-сайту органу виконавчої влади. Сімейні відпустки – це час, коли ми прагнемо провести більше часу разом, відпочити від повсякденної метушні та створити незабутні спогади. Однак, щоб зробити вашу подорож Україною ще більш комфортною та зручною, оренда автомобіля Україна може стати ідеальним варіантом. Спочатку ви обираєте компанію з оренди, яка відповідає вашим потребам і бюджету. Потім ви обираєте автомобіль, який вам подобається, і узгоджуєте умови оренди, такі як тривалість і вартість. Після цього вам потрібно підписати договір оренди та сплатити необхідну заставу, яка буде повернута вам при поверненні автомобіля в належному стані та за дотримання умов договору.

Спробуйте використати наявний час для подорожей, навчання, саморозвитку або просто відпочинку. Ніхто не може заборонити вам у вільний час волонтерити в інших організаціях та заходах, краще познайомитися з місцевими жителями та створити для них власні проекти. Спробуйте проявити ініціативу або змінити своє ставлення до сформованої ситуації. За результатами розгляду пропозиції були погоджені у повному обсязі. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних назв та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Редакція може не поділяти думок авторів, а також відмовляти в публікації без пояснення причини.

Відповіді на ці питання шукали норвезькі дослідниці Анна Ларсен (Anna Grøndahl Larsen) та Аня Напер . Публікуємо стислий виклад результатів їхнього дослідження, опублікованого у журналі Journalism Studies. Матеріали із сайта «Znaj.ua» можуть використовуватися іншими користувачами безкоштовно з обов’язковим активним гіперпосиланням на znaj.ua, розміщеним в першому абзаці матеріалу. Також активне гіперпосилання на сайт znaj.ua необхідне при використанні частини матеріалу. Відповідальність за зміст рекламних матеріалів несе рекламодавець. Думка авторів матеріалів може не збігатися з позицією редакції. Співробітники приймаючої організації будуть першими людьми, з якими ви постійно контактуватимене і працюватимете пліч-о-пліч під час вашого ЄВС.

Деякі з опитаних місцевих політиків також ставлять під сумнів те, наскільки патріотичне висвітлення подій місцевими медіа справді відповідає інтересам громади. Крім того, вони запитують, чи не сприяли місцеві медіа конфлікту та поляризації замість того, щоб виконувати роль згуртування громади. Я думаю, що Київ може стати ще привабливішим для туристів та мешканців, якщо будуть розвиватися нові культурні та розважальні центри, а також більше інвестувати в інфраструктуру міста. Також важливо зберігати історичну спадщину міста та працювати над її промоцією. І, звичайно, важливо підтримувати чистоту та порядок у місті, щоб відвідувачі та мешканці завжди могли насолоджуватися красою та комфортом Києва. Навіть якщо ви розумієте, що ваш проект ЄВС – не такий, яким мав бути, не панікуйте.

Боїтесь їздити у темряві? 5 порад з безпечного водіння автомобіля в пізній час доби

Серед тих, хто залишився в місті, були як і проукраїнські місцеві жителі, так і “ждуни” – ідейні прихильники Росії. Вони чудово розуміли, хто прасував місто, але думки своєї не змінили, а російських окупантів зустріли з радістю. Ольга каже, що її старенького далекого родича, який практично вже не ходить, в останній момент евакуювали українські військові. “Вивезли на броні. Як умовили – не можу уявити. Але не залишили самотнього старого там!” – додала жінка. Станом на 30 січня 2024 року, за даними голови Авдіївської ВЦА Віталія Барабаша, у місті залишалася майже тисяча місцевих мешканців. Під жорстоким бомбардуванням люди гинули щодня – підвали не рятували. Упродовж п’ятьох днів (12-16 грудня) у Львові відбулось «Відзначення 150-річчя НТШ (Наукового товариства ім. Шевченка)».

Програма EVS заохочує участь активної молоді у різноманітних проектах, спрямованих на розвиток громадянського суспільства. Одна з наших користувачок підготувала корисні поради для тих, хто тільки планує подати заявку на один з подібних проектів. Вони допоможуть підготуватися до можливих несподіванок і вдало поєднати захоплюючу подорож із суспільно корисною діяльністю.

Таким чином аудиторія отримувала неправдиву інформацію щодо справи про викрадення українських дітей Росією, яку веде зараз Міжнародний кримінальний суд в Гаазі. На запит розслідувачів із The Kyiv Independent у МКС відповіли, що така особа в них не працює та ніколи не мала доступу до матеріалів щодо викрадення Росією українських дітей, які вона коментувала. Проте до моменту викриття коментарі цієї фейкової експертки деякий час активно транслювали не лише російські ліберальні медіа, але й українські, серед яких були й інформаційні агенції, і телеканали, і онлайн-медіа.