ᐉ Книга Руденко А «Ігри і казки, які лікують» 978-617-00-2708-5 Краща ціна в Києві, Україні Купити в Епіцентр К

У військових ПТСР діагностувати дещо простіше, тому що він проявляється через тривогу, напругу, агресію, нічні жахи, флешбеки – це помітно. У цивільних, які потрапили в зону бойових дій, пережили поранення або втрату, ПТСР проявляється через депресивну симптоматику, яку важче помітити, адже людина мовчазна і уникає спілкування. Чим складніше поранення або фізична травма, додає він, тим вища імовірність розвитку психічних розладів. Наприклад, якщо у людини є проникаюче поранення живота https://favor.com.ua/en/user/Western або грудини, то імовірність виникнення ПТСР зростає до 40-60%, якщо є ще поранення голови – до 80-90%. З одного боку, говорить Олег Березюк, психіка людини здатна швидко адаптуватись до обставин, адже історія людства – це історія воєн, а не миру. Більшість українців, старших за років, точно чули про жахи війни від своїх бабусь і дідусів, про їхній досвід виживання. З іншого боку, ці знання не завжди можуть вберегти нашу психіку від травмування, адже знати – не те саме, що пережити.

ігри і казки які лікують скачать

Читати книги португальською онлайн на літературному сайті Top-Livro. “Не треба уникати цього інструменту. У війні важливий і корисний кожний інструмент, що буде дбати про наше психічне здоров’я”, – додає Олег Березюк. Як зцілити душу, тіло та розум ізсередини 290 грн. Життя, сповнене пригод, краси й успіху 320 грн. Уроки найдовшого в світі дослідження щастя 369 грн. Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора.

Використовувати всі інструменти

Читання книг – це захоплююче заняття для дорослих та дітей. А тому ми пропонуємо вам безкоштовно читати онлайн українською мовою найцікавіші історії, а також вірші. У нас можна слухати й аудіокнигу на телефоні, планшеті. Наприклад, якщо дитина гризе нігті і ніяк не хоче позбутися цієї звички, то можна скільки завгодно мазати пальчики гірчицею або карати дитину, але це не розв’яже основної проблеми. У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розв’язувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі. Автор книги — Аліна Руденко, мама і дипломований дитячий психолог із багаторічним досвідом роботи.

Як купити електронну книгу?

Можна поговорити з будь-ким, кому довіряєте і хто може вислухати – це може бути товариш, хтось зі старших членів родини, які мають досвід виходу з травми. Електронна книга (англ. E-book) – версія книги в електронному (цифровому) вигляді. Даний термін застосовується як для творів, представлених в цифровій формі, так і по відношенню до пристроїв, що використовуються для їх прочитання. Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ. Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу у будь-який час і будь-де. Також вона говорить про причини появи різних звичок і пояснює, як їх усунути. Бо якщо просто вимагати, щоб дитина, наприклад, припинила гризти нігті (чи мазати їх гірчицею, щоб їй не хотілось їх чіпати), то це не дасть бажаного результату, а от внутрішню напругу малюкові створить.

Користуючись вправами та рекомендаціями, які є у книжці, можна допомогти дитині позбавитись від страхів, агресії, невпевненості, жадібності та інших явищ, які їй точно у житті ніякої користі не принесуть. Шкідливі звички бувають не лише у дорослих, а й у дітей, і про них авторка детально розповідає. У нас ви знайдете топ найпопулярніших жанрів, до якого входять фантастика, фентезі, казки, любовні романи, детективи. Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв.

© 2023 E-Kniga – скачати безкоштовно книги у pdf, epub, fb2, rtf, txt без реєстрації. До кожного розділу ви знайдете не тільки ігри, казки та психотерапевтичні прийоми, але й детальний розгляд причин виникнення проблеми. Поради психолога допоможуть вам збоку поглянути на власну поведінку та скоригувати її, аби досягти успіху.