«Ігри, у які грають люди» Ерік Берн ️ читати онлайн, скачати безкоштовно книгу українською в fb2, epub, rtf, txt Читака

В скорому часі ви зможете знайти та слухати аудіо версію книги на нашому веб-сайті. У другій частині на читача чекає розмаїття ігор – ми беремо в них участь протягом усього життя, навіть не усвідомлюючи це. Сімейні та сексуальні ігри, ігри на вечірках або на робочому місці – кожна з граней нашого життя потребує детального аналізу. Такі питання я собі поставила після прочитання книги. Це зовсім протилежне бачення світу у автора, на відміну від Дейла Карнегі, який також досліджував питання спілкування, авторитету в групі та ін. Окрім того, Берн говорить про те, що у кожної людини є три его-стани – Дорослий, Дитина, Батько.

  • Теорія Берна стала свого часу проривом у психологічній науці, змінивши розуміння людини і побудови її внутрішнього світу.
  • Просимо не поширювати файли серед інших користувачів та на сторонні сайти й телеграм-канали.
  • Книга провокує досліджувати та спостерігати за навколишніми та за собою, аби уловити як шаблони програються у соціальному житті.
  • В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному та паперовому форматі.

Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри — подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички. Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту. «Ігри, у які грають люди» – це та книжка, яку варто купити тим, хто хоче відкривати нові психологічні грані у собі чи інших.

Посилання[ред. | ред. код]

Книга провокує досліджувати та спостерігати за навколишніми та за собою, аби уловити як шаблони програються у соціальному житті. Електронні книги не займуть місце у вашому будинку – їх можна у величезних кількостях зберігати на будь-якому пристрої. А ще це турбота про природу – для виготовлення однієї паперової книги потрібно близько 5 кг деревної сировини.

ігри у які грають люди книга

Доктор Ерік Берн розкриває приховані методи, що впливають на контроль над нашим життям. Ерік Берн ретельно аналізує понад 120 видів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також дає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, https://www.rada.zp.ua/novosti-kompanij/tipi-publikaczij-yaki-mozhna-vikoristati-u-kontent-plani-instagram-2023-roku в які нас втягують. Автор допомагає розглянути тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій. Книгу можна завантажити та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації.

Відгуки про книгу

Для того, щоб переглянути цю книгу та застосувати її концепції на практиці, ви можете здійснити її завантаження та читання онлайн. Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього. Текст доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-ShareAlike; також можуть діяти додаткові умови.