Іграшки для ваннойКораблікі для купання

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки. Якрава, в обізянки крутяться очі, зірочка також крутиться. Вук, і зверху під гризунцем кнопка https://pravda.if.ua/forge-of-the-gods-nova-gra-pro-bogiv-starodavnoyi-grecziyi/ також звуки і мелодії видає. Малюк розбирає, штовхає, підіймає і гризе. На вас чекає якісний товар від перевірених виробників – це гарантія абсолютної безпеки та відмінного настрою вашого малюка.

іграшки для ігор у воді

Це можуть бути водні пістолети, тварини, фонтанчики і водяні млини. Обов’язковий атрибут водних процедур це маленька, жовта резинова качечка з пискавкою, хоча крім качечок існує багато інших не менш цікавих резинових іграшок. Випустіть в водичку іграшкових рибок або кульки, беріть сачок і гайда їх ловити.

Ціни на іграшки для ігор у воді

Зверніть увагу, при виборі послуги накладеного платежу компанією перевізником нараховується додаткова плата за цю послугу. Продавець Інтернет – магазин дитячих розвиваючих іграшок “Розвивайко” розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років. Настійно рекомендуємо перевіряти посилки на предмет відповідності замовлення і цілісність. У список обов’язкових до придбання речей напередодні народження довгоочікуваного малюка, крім різних боді, памперсів і ліжок, часто входить також мобіль для новонароджених. Дитячі іграшки від Bebelino завжди виділяються високою якістю своєї продукції. Інтерактивні іграшки – це ігрові комплекси з водоспадами, гірками, фонтанами, млинами, які пускають бульбашки, збивають піну і навіть світяться. Якщо купання має перетворитися на веселу пригоду, вам не обійтися без бризкалок, ними можна збити кораблик, весело змити піну.

  • Означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
  • Наш сайт використовує файли Cookie, що допомагає забезпечити якісний сервіс і підтримку працездатності Платформи.
  • Вагомим фактором у розвитку дитини служить іграшка.
  • Яскраві кольори привертають увагу, а ергономічний дизайн розроблений спеціально під маленьку дитячу ручку.
  • Також стежте за тим, щоб в середині іграшок не залишалася вода, так як до чергового купання такий виріб стане місцем проживання шкідливих бактерій.

Замовлення Ви можете оплатити на банківські реквізити ПриватБанку – переказ через термінал або сервіс Приват24. Діапазону та підтримуванню загальної фізичної форми. Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.

Навіщо купувати іграшки для купання у ванній

Конструкція призначених для ігор у воді виробів має додаткові функції. Фігурки вміють крякати і загрібати лапками. Такі моделі стануть чудовим сюрпризом і викличуть у малят справжнє захоплення, адже за допомогою сачків і вудок так цікаво ловити банькуватих рибок! Дітям також сподобаються гумові фігурки з убудованою бризкалкою. Чудовий подарунок — книжка з поліетилену з яскравими ілюстраціями та музичним супроводом у яскравій подарунковій упаковці. Іграшка для ігор у воді ToySmith Житель океану (в асортименті) виконана у вигляді морської тварини. Оснащена безпечним, м’яким пропелером, завдяки якому може плавати в різних напрямках, при цьому швидко набираючи швидкість.